Nieuws

(Groot)Ouder-Kind & Familietoernooi zondag 3 september

CC (Groot)Ouder-Kind & Familietoernooi zondag 3 september

Een primeur: op 1 dag kunnen niet alleen  verschillende generaties maar ook duo’s in alle mogelijke familieverbanden de tennis- en padel-baan op bij CC (en je hoeft geen ervaring met tennis of padel te hebben om mee te kunnen doen).  

Van 9.00 tot 12.30 uur organiseren we het (groot)ouder-kind toernooi waarvoor geldt: een gezelligheidstoernooi, waarbij kinderen samen met vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurman of buurvrouw een duo vormen, het kind mag maximaal 15 jaar oud zijn. 

Van 13.00 tot 17.00 uur volgt het familietoernooi waarbij de minimumleeftijd van alle deelnemers 16 jaar is. Dus de kans voor bijv. ouder-kind duo’s waarvan het kind al volwassen is, maar ook voor andere duo’s, als het duo op de één of andere manier maar een familierelatie heeft.

Voor aanmelden en meer info: lees meer

Nog even alles op een rijtje:

Zondag 3 september

Van het duo moet tenminste 1 van de 2 lid zijn van CC

De kosten zijn 10 euro per duo, hiervoor krijg je een gezellige ochtend of middag, met leuke wedstrijden en 2 consumpties.

Tennis of padel ervaring is niet nodig. Padelrackets zijn te leen.

Aanmelden als duo (uiterlijk 24 augustus) via een mail aan: ouder-kind@tennisverenigingcc.nl . Vermeldt in de mail: jullie namen,  het onderdeel waar je aan mee wilt doen (ouder-kind of familietoernooi), of je wilt tennissen of padellen, niveau van tennis of padel, jullie leeftijden en relatie

Bij vragen: stuur een mail naar: ouder-kind@tennisverenigingcc.nl

« Terug

» Nieuws archief