Sponsoren van CC

“Een tennisvereniging zonder sponsoren is als tennissen zonder racket.” Tennisvereniging CC biedt bedrijven de mogelijkheid zich aan onze vereniging te binden. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar om te sponsoren. Zo hebben wij een brons-, zilver-, goud- en platina sponsorpakket ontwikkeld zodat er op verschillende manieren voor bedrijven exposure mogelijkheden beschikbaar zijn. Wilt u niet het gehele jaar uw bedrijf promoten maar kiest u ervoor om een evenement een warm hart toe te dragen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u het jeugdtoernooi, het 40+ & 60+ toernooi of het open toernooi sponsoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar: vriendvancc@outlook.com en vraag naar dé mogelijkheden. Hieronder volgen alle sponsoren / vrienden die tennisvereniging CC een warm hart toedragen.

De Plotterie
G. Ooyen schoonmaak