Interne padel competitie via KNLTB Match App, nieuwe ronde

Wil jij (vriendschappelijke) wedstrijden spelen? Geef je dan op voor de interne dubbel padel competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Na de 1e rond in mei-juni, starten we nu een nieuwe ronde van 6 sept. tot 7 nov. Geef je zsm op zodat wij een mooie indeling kunnen maken. Download de KNLTB Match App en geef je op. Kijk onder Lees meer voor verdere info.

Hoe werkt het?
- Alles verloopt via de KNLTB Match App (indeling, planning van wedstrijden, stand bijhouden; nb vorig jaar nog 'scala')
- Je komt met je partner in een poultje met  tegenstanders van jouw niveau
- Je speelt 1 wedstrijd tegen iedere tegenstander
- Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!
- Je hangt zelf de baan af voor het afgesproken tijdstip
- je spreekt onderling af of je op tijd speelt of een volledige wedstrijd.

Dus: download de KNLTB Match app, maak een profiel aan en schrijf je in (home/Clubcompetitie/TV CC- HD/DD/GD Padel/Doe Mee)