Nieuws

inschrijving zomerlessen geopend

De inschrijvingen voor de zomerlessen zijn geopend! U gaat naar www.maximus.tennis en vervolgens het lespakket naar keuze. U kunt hier voorkeur voor trainer en beschikbaarheid aangeven. We bieden geen garanties maar proberen uiteraard zoveel mogelijk uw voorkeuren mee te nemen in de planning. Tot 28 maart worden de inschrijvingen meegenomen in de planning voor het zomerseizoen. Als u zich na deze datum nog inschrijft hangt de indeling af van de beschikbaarheid. Dus graag inschrijven vóór 28 maart. De lessen starten 6 april 2021.

En de betaling?

U betaalt na uw pakketkeuze direct via IDEAL of u kunt aangeven te willen betalen per automatische incasso in 6 termijnen. Graag uw gegevens invullen. In geval van automatische incasso gelieve uw bankrekeningnummer in te vullen. Mocht u ons nog niet gemachtigd hebben, dan gaarne het SEPA formulier (onderaan de site te vinden) downloaden, getekend inscannen en mailen naar info@maximustennis.nl. U ontvangt direct de factuur van uw bestelling in uw mailbox.

 

En dan?

 

Als de inschrijvingstermijn is verlopen gaan de trainers u indelen. We proberen zoveel mogelijk de groepen compleet te maken maar het kan zijn dat u in een incomplete groep wordt ingedeeld en dan zijn de volgende regels van toepassing:

  • Bij een groep die KLEINER is dan waarvoor u heeft ingeschreven worden het aantal lessen aangepast, afhankelijk van het aantal personen (dus bijv. een reeks van 18 bij 4 personen worden er 14 lessen gegeven bij 3 personen)
  • Bij een groep die GROTER is dan waarvoor u heeft ingeschreven worden er in overleg met de groep EXTRA lessen ingepland.
  • Mocht er iemand tijdens het seizoen instromen in een groep (dus bijv. van 3 naar 4 personen) dan neemt het aantal lessen weer toe.

Uitval of afwezigheid:

  • Mocht u tijdens de reeks onverhoopt uitvallen door blessure of ziekte dan graag in overleg met uw trainer zoeken naar groepen waar, na herstel, kan worden ingehaald. Er wordt niet gerestitueerd op betaalde gelden omdat de banen en trainer door Maximus Tennis gereserveerd moeten worden voor de gehele reeks.

« Terug

» Nieuws archief