Nieuws

inschrijving zomerlessen geopend

De inschrijvingen voor het nieuwe lesseizoen zijn geopend. U gaat naar www.maximus.tennis, kiest verenigingen / CC en vervolgens het lespakket naar keuze. U kunt hier uw voorkeur en beschikbaarheid aangeven. We bieden geen garanties, maar proberen uiteraard zoveel mogelijk uw voorkeuren mee te nemen in de planning. Tot en met de 2e week van maart 2024 worden de inschrijvingen meegenomen in de planning voor het nieuwe seizoen. Als u zich na deze datum nog inschrijft hangt de indeling af van de beschikbaarheid. De lessen starten maandag 1 april 2024. Voor eventuele vragen kunt u bij Lennert terecht.

En de betaling?

U betaalt na uw pakketkeuze direct via IDEAL of u kunt aangeven te willen betalen per automatische incasso in 6 termijnen. Graag uw gegevens invullen. In geval van automatische incasso gelieve uw bankrekeningnummer in te vullen. Mocht u ons nog niet gemachtigd hebben, dan gaarne het SEPA formulier (onderaan de site te vinden) downloaden, getekend inscannen en mailen naar info@maximustennis.nl. U ontvangt direct de factuur van uw bestelling in uw mailbox.

 

En dan?

Als de inschrijvingstermijn is verlopen gaan de trainers u indelen. We proberen zoveel mogelijk de groepen compleet te maken maar het kan zijn dat u in een incomplete groep wordt ingedeeld en dan zijn de volgende regels van toepassing:

Bij een groep die KLEINER is dan waarvoor u heeft ingeschreven worden het aantal lessen aangepast, afhankelijk van het aantal personen (dus bijv. een reeks van 18 bij 4 personen worden er 14 lessen gegeven bij 3 personen). Bij een groep die GROTER is dan waarvoor u heeft ingeschreven worden er in overleg met de groep EXTRA lessen ingepland. Mocht er iemand tijdens het seizoen instromen in een groep (dus bijv. van 3 naar 4 personen) dan neemt het aantal lessen weer toe.

Uitval of afwezigheid:

Mocht u tijdens de reeks onverhoopt uitvallen door blessure of ziekte dan graag in overleg met uw trainer zoeken naar groepen waar, na herstel, kan worden ingehaald. Er wordt niet gerestitueerd op betaalde gelden omdat de banen en trainer door Maximus Tennis gereserveerd moeten worden voor de gehele reeks.

In de schoolvakanties wordt geen les gegeven, tenzij anders overeengekomen met de trainer 

« Terug

» Nieuws archief