Werkzaamheden op park

De werkzaamheden aan het terras zijn deze week hervat. Wij willen iedereen vragen om NIET meer over het zand te lopen maar alleen de betegelde paden te betreden! Hierdoor zullen de werkzaamheden sneller uitgevoerd kunnen worden.

De lichten zullen automatisch om 16:30 aan gaan en om 21:00 uit (gedurende de avondklok). Graag dus ook niet naar de schakelaars achter het clubhuis lopen om deze te bedienen.

Baan 1 kan via baan 2  betreden worden.

De werkzaamheden aan de padelbanen zijn vandaag begonnen. Hierdoor zal baan 3 tijdelijk niet of beperkt beschikbaar zijn. Dit zal in de KNLTB club app zichtbaar zijn.

De komende weken kan er  op het pad en bij de fietsenstalling overlast ervaren worden van materialen en machines. We proberen alles zo spoedig mogelijk weer netjes te maken.

Wij vragen begrip voor de (tijdelijke) overlast.