Interne dubbel competitie

Wil je toch nog (vriendschappelijke) wedstrijden spelen deze zomer?
Geef je dan op voor de vernieuwde interne dubbel competitie! Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte. Hoe werkt het?
- De competitieronde loopt van 6 jul t/m 5 sep (9 weken)
- Je komt in een poultje met 4 tegenstanders van jouw niveau
- Je speelt 1 wedstrijd tegen iedere tegenstander
- Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!
Je kan kiezen uit 4 onderdelen: Dames dubbel, Heren dubbel, Gemengd dubbel of Overdag dubbel (alle categorieën). Indeling op sterkte. Inschrijven uiterlijk maandag 29 juni.

Hoe geef ik me op?
  • Download de Scala Sports app (download link: iOS of Android), maak éénmalig een account aan.
  • Ga naar Competities
  • Zoek en geef je op voor de competitie(s):
    • TV CC - Dames Dubbel
    • TV CC - Heren Dubbel
    • TV CC - Gemengd Dubbel
    • TV CC - Overdag Dubbel (alle categorieën)
  • Voor dubbel: beide spelers moeten de app hebben, 1 speler meldt het team aan
De organisatie loopt via Scala Sports, die samenwerken met de KNLTB om meer mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij service@scalasports.com.