Home

ons park

ons park

Bekijk onze vereniging:

CC in vogelvlucht, een filmexpressie. Groen, gezellig en sportief! Een vereniging om trots op te zijn!

Nieuws

Beschikbare uren Tennishal Schenkeldijk

Voor het komende winterseizoen zijn er in de Tennishal Schenkeldijk gedurende de avonduren nog enkele banen beschikbaar. Zie lees meer voor meer informatie.

Lees meer »

jeugd racketmiddag op woensdagmiddag

Op de 4 woensdagmiddagen in september 2018 wordt een racketmiddag georganiseerd voor de jeugd van 16.00 - 17.30 uur door onze tennisschool. De tennisschool zorgt voor de indeling /  leuke groepen en begeleiding.

Open Dag Schenkeldijk-Zuid za 8 sept

Op zaterdag 8 september is er een gezamenlijke Open Dag bij de hockey-, tennis-, (beach)volleybal en bootcamp vereniging aan de Schenkeldijk-Zuid. Bij C.C. kunt u terecht tussen 11 en 14 uur.

Lees meer »

ouder-kind toernooi zondag 2 sept.

Je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor het C.C. ouder-kind-toernooi! Het ouder-kind-toernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij kinderen samen met ouder, grootouder, oom, tante, buurman of buurvrouw een dubbel vormen. Slechts één van de twee hoeft lid te zijn van tennisvereniging C.C. en er wordt gespeeld in poultjes die zoveel mogelijk op sterkte zijn ingedeeld. Naast de wedstrijden wordt er natuurlijk voor een hapje en een drankje gezorgd. Dit jaar wordt het ouder-kind-toernooi gehouden op zondag 2 september, dus blok je agenda, aarzel niet en schrijf je zo snel mogelijk in! De kosten bedragen €4,50 per dubbel en inschrijven doe je door jullie naam, leeftijd en speelsterkte (of tenniservaring) te mailen naar ccouderkind@hotmail.com. We hopen dat het dit jaar net zo’n succes wordt als vorig jaar!

Ooyen Schoonmaak CC Open toernooi 2018

Van zaterdag 21 juli t/m zondag 29 juli vindt ons grote, gezellige open toernooi plaats. Gezellig druk, mooie partijen en lekker eten. Met donderdagavond de rockcoverband Xerocks en vrijdagavond DJ Brosz. Kijk op toernooi.nl voor de schema's en op facebook voor de laatste informatie. Dit mag je niet missen.

Lees meer »

18-07-2018-Tenniskids Foam bal tennistoernooi
04-07-2018-Racketavond maandag
30-06-2018-Seniorplus 1 dags dubbeltoernooi
30-06-2018-Summer training days
29-06-2018-Barplanning

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed

Onze locatie