Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


clean sweep.jpg
zon mix 3.jpg
DSC_1399p.jpg
Meest recente foto's
Oliebollentoernooi
 Sjoerd van der Noordt  Jeugd  67x gelezen

Beste jongens en meisjes,

Ook komende kerstvakantie is er weer een oliebollentoernooi op woensdag 3 januari, een heel gezellig toernooi voor de jeugd met natuurlijk een oliebol erbij. Aarzel niet en schrijf snel in want na 10 december is de inschrijving gesloten. Zie voor meer informatie de bijlage.

Met vriendelijke groet,

De TC/JC-commissie


Download bestanden
Oliebollentoernooi 2018 240 KB (113x opgehaald)
maandag 27 november 2017, 22:01 uur
Tenniskids
 Gé van Strien  Jeugd  139x gelezen

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. Zie ook de knltb site: www.tenniskids.nl.

donderdag 1 juni 2017, 19:48 uur
Tenniskampen 2017
 Gé van Strien  Jeugd  328x gelezen
Dit jaar introduceert MaximusTennis zomerkampen voor kinderen tussen de 10-17 jaar vanaf categorie groen en geel alle niveau’s.. Wil jij een serieus tenniskamp met daarnaast een hoop leuke activiteiten? Schrijf je dan in voor de zomerkampen van MaximusTennis!
Zomerkampen waarbij dagelijks twee uur getraind in kleine groepjes van gelijk niveau. Les van onder andere Wouter Standaart en Lennert Kaptein. ‘s Middags zijn er diverse clinics in andere sporten en gaan we  een keer naar het zwembad. Iedere avond wedstrijdjes onder begeleiding en een gevarieerd avondprogramma De kampen zijn all-inclusive; kinderen krijgen ontbijt, lunch, avondeten en blijven slapen in de hal. Zie LEES MEER

zondag 14 mei 2017, 16:39 uur


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bar
 Bestuur
 clubblad
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden
 Open Toernooi
 Recreatie
 sponsors
 Toernooien
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens