Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 maa. Barplanning raadplegen / FAQ / IVA
clean sweep.jpg
zon mix 3.jpg
DSC_1399p.jpg
Meest recente foto's
Barplanning raadplegen / FAQ / IVA
 Gé van Strien  Bar  5290x gelezen

Let op, om de bardiensten te raadplegen moet u inloggen in deze website en het betreffende nieuwsbericht opzoeken (bv via de rechterkolom op deze site). Let op, C.C. gebruikt een eigen programma voor de bardiensten, de menu keuze in de linkerkolom van deze website werkt niet!

Zie LEES MEER voor de veelgestelde vragen.

Het schenken van alcohol brengt echter grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen bij de bar (én tussen 18 en 25 jaar dient daarom naar een legitimatiebewijs te worden gevraagd). Daarnaast willen we natuurlijk ook alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan is door het NOC*NSF en de verschillende sportbonden een website ontwikkeld.

De teksten en filmpjes op deze website stellen jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in ons clubhuis. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test op de website te maken, waarmee je officieel een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt.

Zoals jullie begrijpen, is dit geen kwestie van moeten, maar een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. Graag zouden we jullie dan ook willen vragen om de website te bekijken en de test te maken.

 

woensdag 1 maart 2017, 12:32 uur
Afrekenen met tennispas
 Gé van Strien  Bar  811x gelezen
Wilt u snel en gemakkelijk afrekenen met uw eigen tennispas (label)? Dat kan, maak het uzelf en ons gemakkelijker en waardeer uw pas op met een door uzelf gekozen geld bedrag. Zie voor de handleiding de download. Opwaarderen van uw pas kan via mijnlcs


Download bestanden
kassa uitleg 2.2 MB (1047x opgehaald)
maandag 4 januari 2016, 20:50 uur


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bar
 Bestuur
 clubblad
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden
 Open Toernooi
 Recreatie
 sponsors
 Toernooien
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens