Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


clean sweep.jpg
zon mix 3.jpg
DSC_1399p.jpg
Meest recente foto's
racketavond in de hal
 Gé van Strien  Recreatie  1171x gelezen

Zin in een gezellige tennisavond? Wij organiseren wederom een racketavond in de hal aan de Schenkeldijk 1 in Dordrecht en wel op  zaterdag 3 februari 2018. De kosten bedragen 10 euro. Hiervoor krijgt u een drietal speelrondes (45 minuten per ronde) en 1 gratis consumptie. Aanvang: 19.15 uur, einde: 23.45 uur.

Vanaf heden kunt u zich aanmelden (1 of meerdere personen) via tennishalschenkeldijk@gmail.com onder vermelding van naam en (dubbel)speelsterkte en telefoonnummer. De aanmeldingstermijn sluit één week van tevoren.


maandag 18 december 2017, 14:06 uur
Ouder-Kind toernooi op zo 3 september
 Gé van Strien  Recreatie  986x gelezen

Je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor het C.C. ouder-kind-toernooi!

Het ouder-kind-toernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij kinderen samen met ouder, grootouder, oom, tante, buurman of buurvrouw een dubbel vormen. Slechts één van de twee hoeft lid te zijn van tennisvereniging C.C. en er wordt gespeeld in poultjes die zoveel mogelijk op sterkte zijn ingedeeld. Naast de wedstrijden wordt er natuurlijk voor een hapje en een drankje gezorgd.

Dit jaar wordt het ouder-kind-toernooi gehouden op zondag 3 september vanaf 10 uur, dus blok je agenda, aarzel niet en schrijf je zo snel mogelijk in! De kosten bedragen €4,50 per dubbel en inschrijven doe je door jullie naam, leeftijd en speelsterkte (of tenniservaring) te mailen naar ccouderkind@hotmail.com.

We hopen dat het dit jaar net zo’n succes wordt als vorig jaar! 

Voor vragen kun je contact opnemen met Peter (06 42457840) of Ilse (06 29067632) van den Berg.


maandag 31 juli 2017, 20:50 uur
LADIES Day 19 juli
 Gé van Strien  Recreatie  189x gelezen
19 juli 2017 is het weer zover, de LADIES DAY op ons mooie tennispark, start 9.30 uur, einde ca 16.00 uur.
Ook dit jaar zullen Winnie en Martine er hopelijk weer voor gaan zorgen dat het een gezellige dag wordt.
Er is plaats voor maximaal 48 dames. Je kunt je individueel inschrijven want we gaan toch weer loten wie er met wie en tegen wie gaat spelen. Maar….tennis is maar een bijzaak tijdens deze dag. We hebben weer gezorgd voor wat bekende gezichten maar ook 2 nieuwe gezichten die ons buiten de baan zullen bezig houden met leuke acties.

HOE ZORG JE DAT JE DIT NIET GAAT MISSEN?? We vragen jullie een mailtje te sturen naar martine@nimpie.com om je aan te melden en direct € 7,50 over te maken op banknummer NL75ABNA 0508282993 t.n.v. .M.A ten Berge, onder vermelding van je naam en Ladies Day. Als het geld binnen is is je deelname definitief en bevestigen we je deelname per mail. Wacht niet te lang want vol is vol!

Of het net zulk weer wordt als vorig jaar weten we niet maar we zullen in elk geval proberen er weer net zo’n gezellig dag van te maken als vorig jaar, weer of geen weer! En....Knight is aanwezig om rackets voor een redelijke prijs te laten bespannen.

vrijdag 30 juni 2017, 10:43 uur
Invitatie toernooi zondag 2 juli
 Gé van Strien  Recreatie  411x gelezen

Op zondag 2 juli wordt het invitatietoernooi weer georganiseerd. Dit toernooi staat inmiddels bekend vanwege de ongedwongen sfeer op en naast de tennisbaan. Voor het invitatietoernooi kun je als CC-lid  met een niet CC-lid inschrijven voor een leuk dagje tennis. Of het nu je vriend is, je vriendin, je man of je buurvrouw. Of je nu heel goed kan tennissen of juist totaal niet, het kan allemaal! Natuurlijk proberen we je op passende speelsterkte met zoveel mogelijk gelijkwaardige deelnemers in te delen. Aanmeldingen via de mail henriettecieraad@gmail.com, Zie LEES MEER.

donderdag 22 juni 2017, 22:16 uur


wintercompetitie in de hal
 Gé van Strien  Recreatie  209x gelezen
In de Schenkeldijkhal is ruimte om in te schrijven voor de wintercompetitie. Gezellig in de wintermaanden blijven tennissen met vrienden en kennissen of proberen om het niveau te verhogen. Het kan allebei. Geen team? Geen probleem. Schrijf je in alleen of met een vriend(in). Samen met andere nieuwe aanmelders ga je een team vormen. Wacht hier niet te lang mee want vol is vol. Zie ook LEES MEER.

zondag 9 april 2017, 21:35 uur
racket-avond en -ochtenden
 Gé van Strien  Recreatie  527x gelezen

Iedere week is er op maandagavond een mixed racketavond en racketochtenden op woensdag voor dames, op vrijdag voor 50+ leden en op zaterdagochtend mixed.

Op maandagavond worden in vier speelronden van elk 45 minuten door middel van loting verschillende viertallen geformeerd die samen een dubbelpartij spelen. Men kan zelf de tijd bepalen waarop men komt, maar komt men vlak voor het begin van een speelronde, dan is er een kans dat men een ronde moet wachten. De begintijden zijn: 19.00: 1e partij, 19.45: 2e partij, 20.30: 3e partij en 21.15: 4e partij. Deze activiteit is een prima manier om andere leden te leren kennen.

Op de ochtenden beginnen we om 9 uur.

donderdag 9 juni 2016, 21:14 uur
Stichting BOS
 Gé van Strien  Recreatie  1360x gelezen
Stichting BOS organiseert vanaf 1 september tot eind april iedere dag tussen 9 en 16 uur vrij tennissen voor 40-plussers in de Schenkeldijkhal. Iedereen kan zich inschrijven, ideaal als je nog een tennismaatje zoekt! Voor meer informatie en / of aanmelden kunt u contact opnemen met: Peter Brand van Stichting BOS, tel. 078-6172159 of per e-mail: tennisbos3@gmail.com. Voor beginners is er tennisles op donderdagmiddag.

maandag 1 september 2014, 14:42 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Bar
 Bestuur
 clubblad
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden
 Open Toernooi
 Recreatie
 sponsors
 Toernooien
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens