Herfstclinic
 Gé van Strien  Training  94x gelezen
Beste jeugdleden van TV Hiaten, CC en Topspin,
Wij van Maximus Tennis organiseren voor alle jeugdleden van 5 tot 18 jaar oud in de herfstvakantie een trainings-driedaagse voor jullie. De trainings-driedaagse wordt op ieder park gegeven. Dat houdt in dat je op dinsdag 17 oktober naar CC gaat, op woensdag 18 oktober naar TV Hiaten en op donderdag 19 oktober naar Topspin.
We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgd. De kosten van de driedaagse clinic zijn € 90,00 pp en wil je maar een dag dan kost het € 35,00. In de bijlage vindt je alle verdere informatie.
Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook!!! Tot dinsdag de 17e.

Maximus Tennis

Download bestanden
herfstclinic 384 KB (136x opgehaald)
donderdag 5 oktober 2017, 21:31 uur

Herfstclinic

Beste jeugdleden van TV Hiaten, CC en Topspin,
Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook!!! Tot dinsdag de 17e.

Maximus Tennis