Maak kennis met Tennis proeflessen okt.
 Gé van Strien  Training  229x gelezen
Neem 5 lessen voor € 25,- en ontdek jouw tennistalent! Maximus Tennis verzorgt de tennislessen bij C.C. Schrijf u of uw kind in via www.yourtennis.nl, zoek op C.C. Dordrecht en maak éénmalig een account aan. Schrijf u in voor de lesoptie: “Maak kennis met tennis” op vrijdag 17 oktober, 3, 10, 17 en 24 november van 17.00 – 18.00 uur (junioren) en 18.00-19.00 (senioren). Indien u of uw kind na de lessen graag door wilt met lessen en lid wilt worden, kunt u zich voor de winterlessen inschrijven. Voor meer informatie: Renee Westerkamp telefoon 06 - 46454871 e-mail: info@maximustennis.nl. Of kom naar de clinic op zaterdag 14 oktober van 15-16 uur.

zondag 3 september 2017, 13:00 uur

Maak kennis met Tennis proeflessen okt.