Tennisles komende winter
 Gé van Strien  Training  272x gelezen

Ondanks dat wij nu met z’n allen genieten van een heerlijke zomer met mooie tenniswedstrijden, zijn wij al weer hard bezig met de voorbereidingen voor de komende Winterlessen. Tot 26 september kunt u zich weer inschrijven voor de tennislessen via https://yourtennis.nl

U zult zien dat er het een en ander veranderd is. U kunt namelijk per maand uw lesgeld gaan voldoen, maar natuurlijk ook eenmalig. Er worden verschillende pakketten aangeboden. De winterlessen op CC worden in de hal en buiten gegeven. Wilt u verdere informatie dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen info@maximustennis.nl of bellen 0646454871.

Wij hopen weer op een sportieve samenwerking, Maximus Tennis

zondag 3 september 2017, 12:32 uur