racketavond in de hal
 Gé van Strien  Recreatie  1172x gelezen

Zin in een gezellige tennisavond? Wij organiseren wederom een racketavond in de hal aan de Schenkeldijk 1 in Dordrecht en wel op  zaterdag 3 februari 2018. De kosten bedragen 10 euro. Hiervoor krijgt u een drietal speelrondes (45 minuten per ronde) en 1 gratis consumptie. Aanvang: 19.15 uur, einde: 23.45 uur.

Vanaf heden kunt u zich aanmelden (1 of meerdere personen) via tennishalschenkeldijk@gmail.com onder vermelding van naam en (dubbel)speelsterkte en telefoonnummer. De aanmeldingstermijn sluit één week van tevoren.

maandag 18 december 2017, 14:06 uur

racketavond in de hal